Mot Slovakien

Nu har jag äntligen jobbat klart min brutalt långa vecka. När man ändå ska vara ledig i en månad passar man på och jobba lite extra så den där ledigheten känns lite extra skön!

Nu sitter jag på Arlanda och väntar in Lotten. Lotten och jag har inte åkt skidor ihop på jättelänge så det ska bli så roligt och få hänga lite med henne de kommande veckorna. Vi sätter oss på flyget ner till Wien senare i eftermiddag där vi möter upp med Carro under morgondagen och så börjar den lite småjobbiga bilresan över till Slovakien och Jasna. Tredje året som jag åker dit och tävlar och jag hoppas vi har samma tur med vädret som förra året då det sprack upp och vi fick en otroligt fin tävling. Då slutade jag på en 4e plats efter lite strul på toppen så jag tänkte förbättra det några placeringar i år.

Observera att jag har åkt otroligt lite skidor i år, mycket mycket mindre än något annat år. Jag är dessutom inte alls i samma fysiska form som jag brukar då jag har haft väldigt mycket annat och tänka på den här hösten och vintern. Men jag är ju inte den som gräver ner mig för det, jag har kommit på en strategi att hantera det. Jag tänker att om jag mentalt tänker att jag är i toppform och att skidåkningen går bättre än någonsin kommer inte min fysik och de få skiddagarna hindra mig. Skidåkningen har jag ju i mig trots allt, jag vet ju hur man gör så det är egentligen bara skallen som kan ställa till det.

Det ska hur som helst bli fantastiskt och träffa alla igen och få åka skidor. Som jag har längtat sedan Japan!!!

Här var vi i målområdet förra året, alla var glada och nöjda med dagen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *