Mot Japan och årets första tävling!

Mitt bloggande har legat på is under hela sommaren då jag har jobbat med att dirigera om min blogg till min egen hemsida för den här säsongen. Så välkommen till min nya hemsida allesammans, hoppas ni gillar den! Mitt säsongsupplägg kommer se lite annorlunda ut den här säsongen då jag valt att ha min bas här hemma i Kiruna och Riksgränsen. Men jag känner mig väldigt peppad på att åka skidor och få ta mig ut i världen och träffa alla mina skidåkande vänner igen. Kan inte ens förklara hur peppad jag är att sätta igång igen. Jag har dock dragit på mig årets förkylning några dagar innan avfärd och det känns som jag gjort alla huskurer som finns för att återhämta mig i tid till att flyget lyfter imorgon på morgonen. Nu är det bara hålla tummarna att jag är något bättre imorgon och att jag får njuta av Japans snöiga berg. Otroligt roligt att de valt och lägga en 4 stjärnig tävling borta i Asien i år, jag är väldigt förväntansfull och jag tror det kommer bli riktigt bra.

Jag kommer uppdatera så mycket jag kan under de veckorna vi är borta, häng med!!

Här nedanför har ni det tänkta tävlingsfacet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *