Jasna Adrenalin, Slovakien

Tävlingen blev av som planerat i Slovakien förra helgen. Jag känner att besvikelsen har vart så stor efter det resultatet att jag har behövt några dagar att återhämta mig, komma tillbaka på banan igen. Som jag skrivit tidigare har jag verkligen jobbat med att behålla en bra skidkänsla i kroppen sedan Japan. Jag kände att jag verkligen lyckades med det inför den här tävlingen och det är jag stolt över. Jag stod på start och kände mig lugn samtidigt som kroppen verkligen visste att den skulle prestera.

Här har vi tävlingsfacet, en av mina favoriter.

Jag gjorde ett bra åk hela vägen ner till botten och jag var så glad att skidåkningen och droppen satt där i ryggmärgen. Jag tror jag började slappna av lite efter mina två första klippor eftersom de var dom jag var mest nervös över och lite orolig för på start. Jag tappade fokus och hade ett knackligt inrun till sista klippan där jag sedan även drar på mig en krasch.

Så mycket besvikelse var det efter den där kraschen och så mycket lärdom att ta vara på.

Jag var så ledsen efter tävlingen, jag var liksom innerligt besviken på mig själv. Mest för att jag verkligen vet att jag kan det här med att åka skidor, jag kan göra det riktigt bra, men jag blir så förbannad när jag är så nära men ändå så långt ifrån. Domarna gav mig dock väldigt bra feedback efter tävlingen vilket gav mig lite tröst mitt i all besvikelse. Det där självförtroendet är en skör tråd förstår ni och den har fått sig några smällar i livet vill jag lova. Det har verkligen kretsat många negativa tankar i hjärnan de senaste dagarna men nu har det äntligen börjat släppa, lagom till nästa tävling som är nu på fredag i Nendaz där jag nu är och laddar upp i fina vänners lag.

Här står jag och försöker hitta en linje i det blåsiga vädret.

Något positivt från denna tävling är att vi hade hela 4st svenskar på pallen (Lotten Rapp 4:a, Carl och Olle regnér 1:a och 2:a och Cody Bramwell 3:a). Grattis till alla er och tack för ännu en magiskt bra tävling tillsammans med er!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *