Mer puder!

Snart en vecka sedan jag lämnade Sverige och jag har njutit varenda dag. När man har jobbat under längre tid och verkligen sett fram emot att göra något är det som att man njuter ännu mer. När jag sitter i liften här försöker jag verkligen bara vara här och nu för att verkligen minnas de här dagarna framöver. Jag försöker banka fast känslan inom mig så jag aldrig glömmer den.

Om jag ska återgå till att berätta lite mer om Japan över lag. Ett land med fantastiskt vänligt folk och en disciplin som jag aldrig sett någon annan stans. Jobbet tas på största allvar och så även alla människor som rör sig kring dem. Toaletterna har fågelsång, sätesvärmare och automatisk spolning det stämmer ja! Fick frågan igår om det stämmer och det kan jag säga att det gör. Det är något roligt med att kommit hit, jag vet inte om det är de japanska tecknen i kombination med alla färger de gillar att ha på skyltar och så men det är bara så underbart och kolla på allt.

Igår var vi till Nozawa Onsen, en skidort som ligger 2 timmar bort för och åka det djupaste pudret jag någonsin upplevt. Vi mätte upp 140cm med staven och vi alla fick kallsupar av snö som strömmade in i munnen under åket. I början fick jag lite lätt panik för att jag var så djupt under snön redan när jag startade att det blev en klaustrofobikänsla, det har jag aldrig upplevt tidigare. Det blev bättre efter första åket och jag skriver in ännu en fantastiskt skiddag i historieboken. Inser att det har börjat bli en heeel massa dagar i den boken och ännu fler ska det bli. Låt mig för alltid få åka skidor för det finns inget jag älskar mer!

Här kommer ännu fler bilder.

Det här var snön som föll under den första natten vi var här, sedan dess har det kommit mycket mer. Det sägs att det är kring 2 meter och det tvivlar jag inte på.

Här har vi en sån där dryckesautomat som står på diverse ställen i det här landet.

Det här är från igår och ni ser ju hur mycket snö det är.

Kolla på den här skogen, sjukt magisk!

Så här såg det ut när vi kom tillbaka till bilen efter några timmar i backen. Vår bil är den till höger.

 

/Karin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *